Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τζαμπατζήδες και τζάμπα μάγκες...

Σιγά σιγά αρχίζουν και πέφτουν οι μάσκες... Μαθαίνουμε με αποδείξεις πλέον ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο. Και δεν μιλώ για το ΔΝΤ... Αυτούς τους μάθαμε με έναν αρκετά επώδυνο τρόπο και πλέον τους ξέρουμε. Μιλώ για αυτούς που κατά βάθος γνωρίζαμε ότι κάνουν κουμάντο εξαγοράζοντας την εξουσία και ασκώντας την ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Έτσι λοιπόν επί Σουφλιά έγιναν οι συμβάσεις της ντροπής για το εθνικό μας οδικό δίκτυο και έτσι έβαλαν τώρα τον Ρέππα να βρει λύση για τους "τζαμπατζήδες" του Δεν Πληρώνω.

Πως σας φάνηκε ο Ρέππας όταν ανακοίνωσε πρωτοβουλίες για να προστατέψει στην ουσία τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών; Τι διαφορετικό θα έκανε ένας έμμισθος διευθυντής αν του έβαζε χέρι ο πρόεδρος της εταιρίας για παράδειγμα;

Μόνο που τον Ρέππα και τον κάθε Ρέππα στη θέση που είναι δεν τον έβαλε καμιά εταιρία. Τον έβαλε ο Ελληνικός λαός για να προασπίζει τα συμφέροντα του. Και αυτός τι κάνει; Μας αποκαλεί με περισσό θράσος τζαμπατζήδες αντί να δει τι θα κάνει με την καθημερινή ληστεία που γίνεται σε βάρος μας στους δρόμους (υπαρκτούς και ανύπαρκτους). Αυτές τις εντολές όμως έχει από τα αφεντικά του...

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι είμαστε μια χώρα "τζαμπατζήδων" που μας κυβερνάνε πουλημένοι τζάμπα μάγκες. Γιατί μόνο ένας τζάμπα μάγκας σε μια περίοδο που οι Έλληνες αγκομαχούν, μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις και να ανακοινώνει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Πιστεύω όμως ότι θα την πάρει την απάντηση του...Πληρωμένη αυτή τη φορά όμως.

Έχω τραγουδάκι special στο μουσικό κουτί... Μην παραλείψετε να το ακούσετε.

TazManiac

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου