Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Του Κουτρούλη ο γάμος by NK

Επειδή κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται και να ακούγονται διαβάστε την γλαφυρή περιγραφή του φίλου και συν-blogger ΝΚ για το στρατόπεδο συγκέντρωσης  μεταναστών στη Νεάπολη...


"Κι ΄έτσι, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του περίφημου Εμμανουήλ Κουτρούλη, οι περί ου ο λόγος συμπολίτες μας ( κατά τα άλλα) και αναφέρομαι πιο συγκεκριμένα στους εκλεγέντες του τόπου μας (Δυτική Μακεδονία), κατάφεραν να βουλευτοποιηθούν και πολλοί από αυτούς να υπουργοποιηθούν κιόλας.

Και επειδή δεν ξέχασαν την εκλογική τους περιφέρεια, την οποία τιμούν και σέβονται ειρήσθω εν παρόδω, αποφάσισαν να μας αναβαθμίσουν. Θα γίνουν τεράστιες επενδύσεις στον τόπο μας. Θα δημιουργηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης.... ούπς. Συγνώμη. Στρατόπεδα υποδοχής λαθρομεταναστών εννοώ. Τα οποία θα είναι πλήρως εξοπλισμένα, με υπερσύγχρονα πολυιατρεία, επανδρωμένα με έμπειρα και ικανά στελέχη, με μαγειρεία καλύτερα ακόμη και από του στρατού....,  με κοιτώνες ανεξάρτητους και διάφορα άλλα. Κάτι άκουσα ακόμη και για πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών. Σκεφτείτε ότι  μπήκα στον πειρασμό να γίνω και γώ λαθρομετανάστης. Οχι για τίποτα άλλο. Απλά για ένα καλύτερο αύριο.
Και το καλύτερο.... Όλα αυτά σε είκοσι μέρες. Ούτε οι μέρες του Θεού δεν ήταν τόσο δημιουργικές.
Και εσείς, ανόητοι και άμυαλοι μικροί κοινοί θνητοί....τους κατηγορείτε. Ντροπή. Αίσχος.
Δεν έχετε ακόμη καταλάβει πόσο μπροστά είναι. Πήραν ή καλύτερα μετέφεραν ή σκοπεύουν να μεταφέρουν από το κέντρο της Αθήνας, τους ειρηνικούς και υψηλής εκπαίδευσης λαθρομετανάστες  σε κρεματόρια.. πάλι λάθος. Συγνώμη. Σύγχρονα στρατόπεδα εννοούσα. Έτσι θα μπορέσουμε και εμείς οι χωριάτες να ενσωματώσουμε την τεχνογνωσία που αυτοί οι άνθρωποι φέρουν. Επιπροσθέτως θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε τα πρώτα δείγματα ανάκαμψης από την οικονομική  κρίση. Η ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης θα καταφέρει να μειώσει τα δραματικά ποσοστά ανεργίας που έχει και οι επιχειρηματίες θα μπορέσουν ξανά να σχεδιάζουν το μέλλον τους. Και όλοι οι λοιποί πολίτες βέβαια.

Συγνώμη για τις μ@@@@@@@ς αλλά αυτοί ξεκίνησαν πρώτοι..."

Σχόλιο Taz: Φαίνεται ότι η γερμανική νοοτροπία έχει μπει για τα καλά στο πετσί μας... Στρατόπεδα συγκέντρωσης, Χρυσή Αυγή στη βουλή... Και εις ανώτερα...

1 σχόλιο:

  1. Η προεκλογική υπόσχεση για αποκέντρωση γίνεται επιτέλους πραγματικότητα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή