Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η τέχνη του εμπρησμού

Ήρθε λοιπόν η ώρα του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά. Ήρθε η ώρα να σωθεί ο εμπορικός κόσμος και γενικότερα η αγορά... Ήρθε η ώρα να γίνουμε επιτέλους ανταγωνιστικοί αφού το δυσθεώρητο κόστος εργασίας στην Ελλάδα μας κρατούσε πίσω από το να κατακλύσουμε την Ευρώπη με ελληνικά προϊόντα. Ήρθε επιτέλους η ώρα που σύσσωμος ο πλανήτης θα ρίξει τα φράγκα του στην Ελλάδα για επενδύσεις αφού ο βραχνάς που ονομάζεται "μισθός" πλέον αντικαθίσταται με τον όρο "ξεροκόμματο".

Μη στρουθοκαμηλίζετε ανόητοι και κοντόφθαλμοι μισθωτοί που λέει και η Κατσέλη. Η κυβέρνηση και η τρόικα προσπαθεί να σας σώσει και εσείς ποταποί απεργείτε; Φτου σας!!!!

Πέρα από την πλάκα λοιπόν έχω όλο το Σ/Κ διαβάζω και ακούω την Κατσέλη να λέει για τις σκληρή μάχη που δίνει για να σώσει τις επιχειρήσεις από τα λουκέτα και τους εργαζόμενους από το να βρεθούν στο δρόμο, και τον Παπακωνσταντίνου έτοιμο να μας σώσει μη διστάζοντας να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους δηλαδή... Και φυσικά άκουσα και τον ΓΑΠ να σιγοντάρει το μακελειό που που θα γίνει το 2011...

Τώρα εγώ σε αυτούς τους σωτήρες που με τον νέο εργασιακό νόμο θα σώσουν τους εργαζόμενους από την ανεργία και τους επιχειρηματίες από το λουκέτο θα ήθελα να πω μια ιστορία.

Εμένα λοιπόν που με βλέπετε είμαι μεγάλος εμπρηστής. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να βάλω φωτιά σε μια μεγάλη πόλη. Να την κάψω από άκρη σ' άκρη βρε αδερφέ. Μπουρλοτιάζω λοιπόν την πόλη και στο καπάκι βαφτίζω τον εαυτό μου διασώστη. Κάποιοι από αυτή τη φωτιά θα καούν τελείως, και κάποιους θα τους σώσω με σοβαρά εγκαύματα. Ο ΣΕΒ θα βγει αλώβητος φυσικά γιατί έχει φοβερό σύστημα πυρόσβεσης... Για την δράση μου λοιπόν ως διασώστης (τόσο κόσμο έσωσα ντε.. ) που την διατυμπανίζω κιόλας στα ΜΜΕ που ελέγχω, ζητώ να πάρω μπράβο και παράσημα ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

Βάλτε τώρα στη θέση του εμπρηστή την κυβέρνηση, στη θέση της πόλης την αγορά, στην θέση των καμένων τους απολυμένους και όλους τους υπόλοιπους σε αυτούς με τα εγκαύματα. Αυτοί είναι οι σωτήρες μας.

Και δυστυχώς δεν υπάρχει ένας να τους ρωτήσει πώς θα σωθεί η αγορά με την μείωση των μισθών, που ναι μεν επιτυγχάνεται μείωση των εξόδων, άλλα παράλληλα μειώνεται περαιτέρω και ο τζίρος των καταστημάτων. Γιατί ποιος θα πάει να ψωνίσει όταν θα πρέπει να ταΐσει την οικογένεια του με 700 ευρώ; Και αν βάλουμε και την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ που είναι 5% για τις επιχειρήσεις και όλων των άλλων των αυξήσεων που έπονται, τι είναι το πολυνομοσχέδιο; Μια τρύπα στο νερό... Όχι όμως και για τον ΣΕΒ...

Αυτό πάντως που θα ήθελα να ήξερα είναι οι υπόλοιποι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γουστάρουν τόσο πολύ που έχουν μετατραπεί σε ανδρείκελα; Δεν τους ενοχλεί που δεν μπορούν να εμφανιστούν πλέον πουθενά χωρίς να κινδυνεύουν; Λίγη ντροπή δεν έχουν;

Αλλά τι ρωτάω...

TazManiac

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου